На Вінничині рятувальники ліквідували пожежу в житловому будинку

На Вінничині рятувальники ліквідували пожежу в житловому будинку

23.09.15 17:34 0 605
21 вересня о 20:34 в службу порятунку «101» м.Оратів надійшло повідомлення про те, що в с.Осичне горить житловий будинок.

На місце виклику о 20:35 було направлено черговий караул державної пожежно-рятувальної частини №25 м.Оратів у складі трьох на одній одиниці техніки.

Рятувальники з’ясували, що горить зсередини половина житлового будинку. Полум’я вже перекидалося на горищне приміщення. На гасіння вогню було подано один ствол «Б». За допомогою трактора місцевого сільськогосподарського підприємства було організовано додатковий підвіз води ємністю 7 куб.м. Локалізувати займання вдалось о 21:38, а повністю ліквідували пожежу о 21:49.

Вогонь пошкодив внутрішнє облицювання стін на площі близько 90 кв.м., телевізор та домашні речі. Пожежою повністю було знищено дерев’яні конструктивні елементи горищного приміщення площею 40 кв.м., глинобитне перекриття на площі 30 кв.м., внутрішнє оздоблення будинку на площі 60 кв.м., домашні речі, меблі та інше майно.

Бійцями ДСНС врятовано житловий будинок та поруч розташовані господарчі будівлі, всього на суму близько 100 тис. грн. Прямий збиток, завданий вогнем становить 300 тис. грн.

Травмованих та загиблих внаслідок пожежі немає.

Причиною виникнення пожежі стало коротке замикання електромережі.

ГУ ДСНС у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Понад 71 тисячі ...

КОМЕНТАРІ