В Житомирській області проекти для розвитку малого і середнього бізнесу

В Житомирській області проекти для розвитку малого і середнього бізнесу

23.09.15 12:52 0 624
В рамках реалізації заходів Комплексної програми розвитку малого і середнього підприємництва в Житомирській області на 2015-2016 роки облдержадміністрація запрошує громадські організації та об'єднання підприємців розробити та подати проекти, спрямовані на створення сприятливих умов для розвитку малого і середнього підприємництва, забезпечення його конкурентоспроможності, підвищення ролі у вирішенні завдань соціально-економічного розвитку області, навчання незайнятого населення основам підприємництва, у тому числі військовослужбовців, звільнених у запас (учасників АТО), жінок, залучення до підприємницької діяльності молоді тощо.

При відборі для фінансування проектів будуть враховуватися: соціальна орієнтованість проекту, його економічна ефективність, інноваційна складова та відповідність заходам Комплексної програми.

Розроблені проекти подаються до 1 жовтня 2015 року департаменту економічного розвитку, торгівлі та міжнародного співробітництва облдержадміністрації в паперовому вигляді на адресу: 10014 м. Житомир вул. Мала Бердичівська, 25 та в електронному вигляді: rynok_zt@ukr.net.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ