В Житомирській області вогнеборці ліквідували пожежу в господарській будівлі та спільно з селянами врятували домашню худобу

В Житомирській області вогнеборці ліквідували пожежу в господарській будівлі та спільно з селянами врятували домашню худобу

23.09.15 14:25 0 534
22 вересня о 02:15 на пункт зв’язку 19-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Чуднів надійшло повідомлення про пожежу в господарській будівлі мешканця села Городище.

До служби порятунку «101» телефонував сам господар. Чоловік прокинувся від тріскоту шиферу та пішов перевірити, що трапилося. Побачивши охоплений полум’ям дах хліва, він одразу викликав вогнеборців та кинувся рятувати худобу, яка знаходилася у палаючій будівлі.

На момент прибуття до місця виклику чергового караулу пожежно-рятувальної частини, вогонь вже поширився на прибудову до сараю. Спільними зусиллями селян та рятувальників були виведені з осередку пожежі домашні тварини - 3 кози, корова та кінь. Однак у прибудові до хліва задихнулося від диму лоша.

О 02:55 бійці ДСНС локалізували пожежу. Однак ускладнювало процес гасіння завантаженість горища 3 тоннами запасів сухих кормів. Тож остаточно ліквідувати пожежу вдалося о 06:40. Вигорів лише дах будівлі. За попередньою інформацією займання сталося через коротке замкнення в електромережі. Наразі усі обставини події встановлюються фахівцями.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ