В Житомирській області бердичівські міліціонери затримали грабіжників,які спокусилися на… шашлики

В Житомирській області бердичівські міліціонери затримали грабіжників,які спокусилися на… шашлики

23.09.15 16:05 0 650
Правоохоронці, отримавши повідомлення про пограбування місцевого жителя, розшукали зловмисників неподалік від місця події. Хлопці саме ласували м'ясом, що було у викраденій ними сумці.

Уночі 20 вересня до Бердичівського міськвідділу міліції звернувся 48-річний житель райцентру із заявою про пограбування. За словами чоловіка, двоє парубків попросили у нього цигарки, та не встиг він їх пригостити, як хлопці підхопили його сумку та втекли.

Про подію та прикмети нападників було повідомлено найближчим нарядам міліції, що працювали поруч. За деякий час патрульні міліціонери помітили на березі річки парубків, які за описом заявника були схожі на його кривдників. Хлопці саме ласували смаженим м'ясом, що, як виявилось, і було у викраденій сумці.

Обох парубків та викрадені речі правоохоронці доставили до міськвідділу міліції. Затриманими виявились двоє учнів місцевого ПТУ віком 16 та 17 років, жителі району. У скоєному вони зізнались. Заявник упізнав своїх кривдників.

Слідчими розпочато розслідування кримінального провадження за ч. 2 ст. 186 (Грабіж). За такі дії законодавством передбачено від 4 до 6 років позбавлення волі.

Прес-служба УМВС

України в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ