Чернівці: До зони АТО за сприяння міської влади вирушить ще один позашляховик

Чернівці: До зони АТО за сприяння міської влади вирушить ще один позашляховик

23.09.15 09:50 0 620
Автомобіль «Нива-Chevrolet» передали медичній частині третьої тактичної батальйонної групи 80 аеромобільної бригади Чернівецький міський голова Олексій Каспрук та голова Чернівецької обласної організації Товариства Червоного Хреста України Мирослава Островецька. Уже 25 вересня позашляховик вирушить на службу до Луганської області.

«Загалом від початку проведення АТО від комунальних установ і гаражу міської ради ми передали для потреб збройних сил більше десяти одиниць техніки, – каже Олексій Каспрук. – Це не останній автомобіль, який передається нашим захисникам. Робота триває, ми допомагаємо також військовому госпіталю і волонтерам».

Позашляховик надано «Червоним хрестом», а капітальний ремонт здійснено за підтримки міської влади. Вартість робіт склала понад 10 тисяч гривень. Це авто незамінне у складних дорожніх умовах, коли реанімобіль не зможе добратися до пункту призначення. Ним можна евакуювати одного лежачого пораненого або трьох сидячих. Разом із цим «Нива-Chevrolet» на Схід також поїдуть ноші та аптечки із усіма найнеобхіднішими медикаментами для надання першої допомоги.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ