У Волинській області рятувальники навчали школярів основ цивільного захисту

У Волинській області рятувальники навчали школярів основ цивільного захисту

23.09.15 15:24 0 647
21 вересня працівники Турійського районного сектору УДСНС України у Волинській області провели інформаційні заходи з питань цивільного захисту серед школярів 4-5 класів Турійської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів.

Співробітники ДСНС розповіли дітям про дії у випадку надзвичайних ситуацій різного характеру та як діяти за сигналом «Увага всім!». Крім того, вони поінформували учнів молодших класів про правила безпеки при знаходженні підозрілих предметів, схожих на вибухонебезпечні. Застерегли за жодних обставин не зачіпати такі знахідки, не переносити та не перекочувати їх, а позначити місце знахідки, відійти звідтіля якнайдалі та негайно викликати рятувальників за номером «101».У процесі роз’яснювальної роботи рятувальники демонстрували школярам короткі відеофільми «Оповіщення», «Чи знаєте Ви, як діяти під час надзвичайних ситуацій?», «Як вберегти житло від пожеж?», «Не залишайте дітей без нагляду!», «Правила безпеки під час виявлення вибухонебезпечних предметів» та інші.

Інформація про небезпечні ситуації, які можуть чатувати на людей у повсякденному житті, та відомості про резонансні події, що трапилися у регіоні та в державі, викликали зацікавлення у дитячої аудиторії. Школярі розмірковували про причини тих чи інших подій, аналізували наслідки та ставили іноді зовсім недитячі запитання.

Під час роз’яснювальної роботи серед учнів та педагогів навчального закладу були розповсюджені листівки, плакати та пам’ятки навчального характеру.

УДСНС України у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ