Волинянин,який ухилявся від призову за мобілізацією,опинився на лаві підсудних

Волинянин,який ухилявся від призову за мобілізацією,опинився на лаві підсудних

23.09.15 16:59 0 684
Чоловік відмовився від отримання повістки про призов на військову службу у Збройні сили України і не з'явився до комісаріату. У результаті отримав покарання – три роки позбавлення волі з іспитовим строком два роки.

Волинянин перебував на військовому обліку Нововолинського об'єднаного районного військового комісаріату. В зв'язку з оголошенням часткової мобілізації та призовом на військову службу у Збройні сили України до чоловіка завітали працівники військкомату, щоб вручити йому повістку. Однак військовозобов'язаний категорично відмовився її отримати й до військового комісаріату у визначений час не з'явився.

Відповідно органами досудового розслідування дії чоловіка кваліфіковані за ст. 336 (Ухилення від призову за мобілізацією) Кримінального кодексу України. Тож після завершення досудового розслідування матеріали справи скеровано до суду.

Під час досудового розслідування між прокурором та підозрюваним укладено угоду про визнання винуватості. Іваничівський районний суд Волинської області затвердив угоду. Відповідно до її умов, волинянину призначено три роки позбавлення волі з іспитовим строком два роки.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: На Вінничині рятувальники ...

КОМЕНТАРІ