На Тернопіллі вогнеборці ліквідували пожежу та врятували дві будівлі та трансформаторну підстанцію

На Тернопіллі вогнеборці ліквідували пожежу та врятували дві будівлі та трансформаторну підстанцію

23.09.15 09:00 0 559
21 вересня о 19:13 до оперативно-диспетчерської служби оперативно-координаційного центру Управління ДСНС України у Тернопільській області надійшло повідомлення про пожежу на вулиці Руська, 35, в Тернополі.

До її ліквідації було залучено чергові караули 1-ї державної пожежно-рятувальної частини та частини спеціальної пожежної техніки аварійно-рятувального загону спеціального призначення. Рятувальники провели розвідку та встановили, що загорання виникло на відкритій території колишнього ЖЕКу № 3. Горіло побутове сміття та деревяні відходи, полум’я перекинулось на сусідню недіючу будівлю, охопивши шиферне покриття та дерев’яні балки. Загальна площа пожежі становила близько 70 м.кв.

Існувала загроза перекидання вогню на розташовані поряд будівлі та трансформаторну підстанцію. Завдяки оперативним діям працівників Служби порятунку вогненну стихію було своєчасно приборкано: о 19:50 пожежу локалізовано, а о 20:03 ліквідовано.

Під час гасіння врятовано цегляну будівлю, гараж та трансформаторну підстанцію. На місці події потерпілих не виявлено. Причина виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюються.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернігівській області ...
Наступна новина: Житомирщина увійшла у ...

КОМЕНТАРІ