Тернопільська міська рада передала у зону АТО автозапчастини та обладнання

Тернопільська міська рада передала у зону АТО автозапчастини та обладнання

23.09.15 14:26 0 601
Бійці 6-ого батальйону «Збруч» отримали від Тернопільської міської ради автозапчастини, а також необхідну кількість шин для автобусів для перевезення особового складу у зоні АТО. Усі речі будуть доставлені у сектор А уже цього тижня.

Старшина батальйону «Збруч» Олександр Кіняк розповідає, що батальйон звернувся до міського голови Тернополя із проханням допомогти з придбанням автозапчастин для ремонту автобусів «Богдан», які стоять на озброєнні у батальйону, проте не призначені для бойових дій.

«Оскільки на місці ми не маємо змоги придбати запчастини, тому ми звернулися до міської влади Тернополя. На наше звернення, отримали автозапчастини, серед яких шини, ремені, фари, скло для автобусів і т.д., - каже Олександ Кіняк. - Ми дякуємо міському голові, адже неодноразово зверталися із проханнями й раніше, і завжди нам допомагають у повному обсязі».

Вантаж доставлять у батальйон, а разом із ним продукти та інші необхідні для батальйону речі.

Зазначимо, що міська рада й раніше активно допомагала бійцям АТО: відправила п’ять автомобілів, автозапчастини, військову амуніцію та продукти. Також у місті бійці АТО можуть отримати земельну ділянку, а їх діти харчуються у дошкільних та шкільних навчальних закладах безкоштовно.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: В Луцьку міський голова ...

КОМЕНТАРІ