В Тернополі сергій Надал відвідав у лікарні пораненого бійця АТО Володимира Ожанського

В Тернополі сергій Надал відвідав у лікарні пораненого бійця АТО Володимира Ожанського

23.09.15 16:33 0 652
У Тернопільській міській клінічній лікарні швидкої допомоги проходить лікування 28-річний військовослужбовець 128-ї окремої гірсько-піхотної бригади Володимир Ожанський, який був важкопоранений у зоні АТО на початку липня. У тернопільській лікарні пацієнт перебуває близько місяця, і через 5-7 днів буде переведений на амбулаторне лікування за місцем проживання та проходитиме реабілітацію.

Як розповідає головний лікар Ярослав Чайківський, у пацієнта обширна післявогнева рана нижньої третини правої гомілки, у зв’язку з чим проведено аутодермопластику.

Бійця у стінах лікарні відвідав міський голова Тернополя Сергій Надал, який подякував чоловіку за захист нашої країни та побажав швидкого одужання.

«Міська рада цього року виділила 585 тис. грн. для забезпечення безоплатного обстеження та лікування учасників АТО у тернопільських медичних закладах, - розповідає Сергій Надал. - Бійцю АТО Володимиру Ожанському забезпечено безкоштовне лікування за кошти міської ради і ми готові надалі забезпечувати лікування інших учасників АТО».

Зазначимо, що міська рада активно допомагає учасникам АТО: на передову відправили п’ять автомобілів, автозапчастини, військову амуніцію та продукти. Також у місті бійці АТО можуть отримати земельну ділянку, а їх діти харчуються у дошкільних та шкільних навчальних закладах безкоштовно.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Закарпатті в ДТП ...
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ