Хмельницька область: найчастіше до очільника області звертаються найменш захищені верстви населення

Хмельницька область: найчастіше до очільника області звертаються найменш захищені верстви населення

23.09.15 09:08 0 616
21 вересня, голова адміністрації Михайло Загородний приймав громадян. Зі своїми клопотаннями до нього звернулися 27 жителів області.

Серед звернень: допомога воїнам АТО, матеріальна допомога на лікування, спірні земельні питання, житлові питання, виплата заборгованої зарплати працівникам «Хмельницького аеропорту».

Головою облдержадміністрації Михайлом Загородним (з часу його призначення) всього розглянуто 457 звернень громадян, з них 243 – на особистих прийомах, 71 – виїзних особистих прийомах.

Найчастіше до очільника області звертаються найменш захищені верстви населення - ветерани війни і праці, інваліди, безробітні, багатодітні сім`ї й одинокі матері, учасники АТО та їх рідні, переселенці із зони АТО, які потребують соціального захисту та підтримки (більше половини усіх звернень).

Головою облдержадміністрації приділяється значна увага вирішенню проблем зазначеної категорії громадян. На їх прохання надана одноразова матеріальна допомога на лікування і вирішення соціально-побутових потреб; за особистого сприяння Михайла Васильовича надавалася допомога у придбанні й завезенні палива родинам учасників АТО, забезпеченні ортопедичним взуттям, дороговартісними ліками, проведенні ремонтів будинків тощо.

Варто відзначити, що внаслідок розгляду головою облдержадміністрації та його заступниками звернень від малозабезпечених громадян у березні –вересні з обласного бюджету була виділена матеріальна допомога 2290 особам на суму 1млн.259 тис.гривень.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирщина увійшла у ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ