На Хмельниччині рятувальники запобігають виникненню пожеж в екосистемах

На Хмельниччині рятувальники запобігають виникненню пожеж в екосистемах

23.09.15 09:37 0 559
21 вересня віньковецькі рятувальники ДСНС здійснили рейдову перевірку щодо дотримання населенням правил пожежної безпеки під час відпочинку в лісових масивах району.

Відвідуючи місця відпочинку населення в екосистемах, рятувальники звернулися до людей із застереженням щодо неухильного дотримання вимог пожежної безпеки, особливо під час перебування в лісопаркових зонах. Адже лише свідоме ставлення громадян до питань пожежної безпеки дозволить попередити лихо. Окремо вогнеборці наголосили на забороні спалювання на територіях сільгоспугідь та приватних господарствах залишків стерні, сухостою та сміття.

Під час рейдів серед відпочивальників розповсюджувались пам’ятки та листівки застережливого характеру. З людьми проводились інструктажі щодо дотримання правил пожежної безпеки.

Рятувальники ДСНС наголошують, що пожежна безпека в лісах залежить від відповідальності кожного громадянина за свої дії. Необхідно неухильно дотримуватись правил пожежної безпеки. У разі виявлення пожежі слід негайно повідомити Службу порятунку за номером телефону «101».

Віньковецький районний сектор

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вінничина: у I півріччі ...
Наступна новина: У Луцькій музичній школі № ...

КОМЕНТАРІ