Закарпаття: на Тячівщині прокуратура розпочала кримінальне провадження стосовно матері,яка залишила напризволяще своїх чотирьох малолітніх діток              

Закарпаття: на Тячівщині прокуратура розпочала кримінальне провадження стосовно матері,яка залишила напризволяще своїх чотирьох малолітніх діток           

23.09.15 12:13 0 591
Прокуратурою Тячівського району внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст.166 КК України (злісне невиконання батьками встановлених законом обов’язків по догляду за дитиною, що спричинило тяжкі наслідки).

Як повідомив прокурор Тячівського району Степан Жовнір, встановлено, що мати чотирьох малолітніх діток умисно, протягом тривалого часу злісно не виконувала свої батьківські обов’язки по догляду за дітьми, що спричинило тяжкі наслідки для здоров’я та розвитку наймолодшого, півторарічного хлопчика.

Наразі у вказаному кримінальному провадження триває досудове розслідування, яке доручено здійснювати Тячівському РВ УМВС України в Закарпастькій області.

Довідково: санкція ст. 166 КК України передбачає покарання у вигляді обмеження або позбавлення волі на строк від двох до п’яти років.

Відділ організації прийому громадян,

розгляду звернень, запитів та зв’язків з громадськістю

прокуратури Закарпатської області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: На Тернопіллі рятувальники ...

КОМЕНТАРІ