У Хмельницькому районі привітали партизанів

У Хмельницькому районі привітали партизанів

23.09.15 16:09 0 721
З метою вшанування подвигу партизанів та підпільників у період Другої світової війни в Україні щороку 22 вересня відзначається День партизанської слави. Партизанський рух виявив мужній народний супротив іноземним загарбникам. Кожний підпільник зробив внесок у загальну перемогу над ворогом.

В Хмельницькому районі проживає двоє партизанів - Дзюбин Ксенія Махтеївна, жителька села Шпичинці та Якимчук Надія Захарівна, жителька села Захарівці. Щоб поздоровити зі святом до Ксенії Махтеївни завітали заступник голови райдержадміністрації Сергій Янчук, Шпичинецький сільський голова Михайло Рибак, педагоги та учні місцевої школи. Партизанці вручили квіти, матеріальну допомогу, продуктовий набір. Ксенію Махтеївну нагородили Почесною грамотою Хмельницької районної організації ветеранів України за довголітню наполегливу працю, розвиток ветеранського руху, патріотичне виховання молоді та з нагоди Дня партизанської слави. Сергій Янчук подякував за її героїчні вчинки, і побажав міцного здоров'я, довголіття, турботи від дітей та онуків. Школярі привітали партизанку віршами й піснею.

Також з нагоди свята заступник голови райради Тетяна Старук, голова районної організації ветеранів Віктор Підлісний та Захаровецький сільський голова Наталя Мала квітами та іншими подарунками привітали Надію Захарівну Якимчук. Гості подякували Надії Захарівні за проявлену мужність у часи війни та тяжку працю у роки повоєнної відбудови країни.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Закарпатті в ДТП ...

КОМЕНТАРІ