У Рівненській області рятувальники навчили громадян правилам пожежної безпеки

У Рівненській області рятувальники навчили громадян правилам пожежної безпеки

23.09.15 15:55 0 666
Співробітники Млинівського районного сектору Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Рівненській області під час пожежо-небезпечного періоду постійно проводять профілактичні бесіди з населенням Млинівського району аби уникнути виникнення пожеж у їх оселях. Рятувальники нагадують громадянам правила пожежної безпеки та наголошують на неухильному їх дотриманні.

Так, 22 вересня рятувальники провели навчання населення на території Ярославицької сільської ради. Співробітники Служби порятунку «101» зауважували, що через людську недбалість, халатність та нехтування елементарними правилами пожежної безпеки люди втрачають не лише майно, але й здоров’я та життя.

Особлива увага під час спілкування з селянами зверталася на необхідність дотримання вимог пожежної безпеки в житловому секторі, зокрема виконання елементарних правил безпеки під час пічного опалення та користування електроприладами, а також під час перебування у лісових масивах,. Наголошувалося, що порушення правил пожежної безпеки несе загрозу навколишньому середовищу і становить небезпеку для здоров’я та життя людей. Після проведення бесід та навчань рятувальники вручили громадянам тематичні листівки та пам’ятки з правилами пожежної безпеки.

ГУ ДСНС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ