У Рівненській області рятувальники провели тактико-спеціальні навчання на території районного управління пенсійного фонду

У Рівненській області рятувальники провели тактико-спеціальні навчання на території районного управління пенсійного фонду

23.09.15 09:54 0 646
22 вересня на території Управління пенсійного фонду України в Рокитнівському районі співробітники 10-ї державної пожежно-рятувальної частини ГУ ДСНС у Рівненській області провели спільно з персоналом об’єкту тактико-спеціальні навчання.

Відповідно до тактичного задуму навчань, в одному з приміщень пенсійного фонду сталася пожежа. Персонал об’єкту повідомивши Службу порятунку про надзвичайну подію, розпочав боротьбу з вогнем та евакуацію матеріальних цінностей. Тим часом рятувальники, що прибули на місце пожежі задіяли на гасіння умовної пожежі водяні стволи, а також подали воду на захист сусідніх будівель. Протягом 25 хвилин пожежа була ліквідована.

Підбиваючи підсумки, керівник навчань, начальник 10-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Рокитне майор служби цивільного захисту Віктор Бензик зазначив: «Завдяки злагодженим та оперативним діям рятувальників та персоналу об’єкту умовну пожежу вдалося швидко ліквідувати та не допустили поширення вогню по усій площі. Отже, попередньо поставлені оперативно-тактичні завдання були виконані злагоджено та надійно”.

ГУ ДСНС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: До зони АТО за ...
Наступна новина: Жителі латвійського Огре ...

КОМЕНТАРІ