Чергову партію бурштину орієнтовною вартістю понад 2 млн грн вилучено на Рівненщині під час спільної операції правоохоронних органів

Чергову партію бурштину орієнтовною вартістю понад 2 млн грн вилучено на Рівненщині під час спільної операції правоохоронних органів

23.09.15 10:27 0 623
В рамках роботи міжвідомчої групи правоохоронних органів Рівненщини у складі працівників прокуратури, СБУ, фіскальної служби, ВДАІ, податкової міліції 22.09.2015, близько 01 год у смт. Рокитне було зупинено автомобіль «Jeep Liberty», яким керував мешканець Волинської області, та вилучено з нього близько 130 кг необробленого каміння бурштину орієнтовною вартістю понад 2 млн грн, а також військові засоби ураження (рушниця марки Форт 207 та пістолет марки ПМР).

За даним фактом органами внутрішніх справ розпочато кримінальне провадження за ст. 198 КК України (придбання, зберігання, завідомо одержаного злочинним шляхом майна), процесуальне керівництво у якому здійснює прокуратура Рокитнівського району.

На цей час призначено проведення експертизи вилученого каміння. Проводяться слідчі дії з метою встановлення винних осіб у незаконному видобуванні бурштину та його організаторів.

Органи прокуратури Рівненської області продовжують вживати рішучих заходів до протидії незаконним операціям із бурштином.

Фото з місця огляду події

Прес-служба прокуратури Рівненської області Tweet
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: В Житомирській області у ...

КОМЕНТАРІ