В Закарпатській області на пожежі загинув чоловік,імовірно через необережність під час паління

В Закарпатській області на пожежі загинув чоловік,імовірно через необережність під час паління

23.09.15 14:21 0 651
22 вересня о 07:45 до рятувальників Хустського район надійшло повідомлення про пожежу, що виникла в районному центрі на вулиці Новій. За словами сусідів даного дворогосподарства, вогонь охопив літню кухню 45-річного місцевого мешканця. На місце події було направлено чергове відділення 10-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Хуст. Працювала ланка ГДЗС, адже будівля була вщент заповнена димом. Під час розвідки вогнеборці виявили тіло власника, який, на жаль, вже жодної допомоги не потребував.

О 07:58 бійці ДСНС локалізували полум’я а о 08:30 повністю ліквідували пожежу. Також, завдяки вправності рятувальників, було врятовано від вогню житловий будинок, розташований поруч. Внаслідок пожежі були знищені: підлога, вікна, двері, меблі та інші речі домашнього вжитку, які знаходились в літній кухні.

Що стало причиною пожежі, встановлюють правоохоронці. Однак, імовірніше за все, пожежа виникла через необережність власника під час паління. За словами сусідів, самотній господар частенько полюбляв хильнути зайвого та викурити цигарку. Прикро, але цей раз був останнім…

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ