На Хмельниччині рятувальники перевірили стан утримання підвальних приміщень із метою підготовки до зимового пожежонебезпечного періоду

На Хмельниччині рятувальники перевірили стан утримання підвальних приміщень із метою підготовки до зимового пожежонебезпечного періоду

23.09.15 16:42 0 632
З настанням осінньо-зимового періоду та приходом перших похолодань для мешканців багатоповерхівок справжньою проблемою стають пожежі та загоряння у підвальних приміщеннях. У більшості випадків винуватцями таких пожеж стають особи без постійного місця проживання, які облаштовують у підвалах свої тимчасові прихистки. Це стає можливим, оскільки доступ до переважної більшості підвалів багатоповерхівок є вільним, до того ж мешканці самі захаращують ці приміщення непотребом, створюючи значне горюче навантаження. Особи без постійного місця проживання зазвичай зловживають спиртним, необережно поводяться з вогнем, тим самим спричиняючи виникнення пожеж.

Аби запобігти подібним випадкам, 22 вересня красилівські рятувальники провели рейдові перевірки стану утримання підвалів. Під час цих заходів було встановлено, що підвальні приміщення більшості багатоповерхівок захаращені всіляким мотлохом, а вхідні двері не закриваються на замок.

Рятувальники звертаються до громадян та працівників житлово-комунальних підприємств з проханням відповідально ставитися до питань безпеки, адже біді легше запобігти, ніж ліквідовувати її наслідки. Навівши лад зі своїми підвалами, ви убезпечите себе від неприємностей та зможете заощадити матеріальні цінності.

Красилівський РС

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Тернополі сергій Надал ...
Наступна новина: На Вінничині в Барському ...

КОМЕНТАРІ