Хмельниччина: рятувальники провели акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти.»

Хмельниччина: рятувальники провели акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти.»

23.09.15 08:06 0 642
21 вересня, у Свято Різдва Пресвятої Богородиці Марії, славутчани відзначили День народження свого рідного міста. Розпочалося свято внесенням прапору міста та яскравою ходою працівників установ, організацій та підприємств. На велелюдний захід завітали й працівники Славутського районного сектору Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області. Весь особовий склад пожежно-рятувального підрозділу пройшов в центрі міста святковим маршем. Далі хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять загиблих за незалежність України воїнів.

Після ходи на міському майдані рятувальники ДСНС провели громадську акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти.». В рамках проведення заходу, гості та мешканці Славутчини мали змогу оглянути пожежну техніку та аварійно-рятувальне обладнання, за допомогою якого вогнеборці щодня ліквідовують надзвичайні ситуації та рятують людей.

Славутчани із задоволенням приміряли на себе рятувальне спорядження, ознайомились із героїчною професією рятувальника. Крім того, працівники ДСНС роз’яснювали громадянам основні вимоги правил безпечної поведінки в екстремальних ситуаціях, пожежної та техногенної безпеки тощо.

Славутський районний сектор

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопільщині ...
Наступна новина: Чернівці: До експлуатації в ...

КОМЕНТАРІ