На Закарпатті викрали зброю

На Закарпатті викрали зброю

23.09.15 11:13 0 602
На Мукачівщині у лісничного невідомий викрав дві мисливські рушниці та гроші, сума яких наразі встановлюється. Із заявою про викрадення чоловік звернувся до мукачівських правоохоронців. Уживаються заходи щодо розшуку та затримання особи, причетної до скоєння крадіжки. Лісника ж притягнуть до адміністративної відповідальності за порушення правил зберігання зброї.

До правоохоронців Мукачівського міськвідділу міліції звернувся 47-річний лісничий, мешканець Мукачівського району. Чоловік повідомив, що невідомий зламав вхідні двері та пробрався до оселі. Звідтам зловмисник викрав гроші та дві мисливські рушниці.

Лісник зазначив, що зброя зареєстрована, але у день викрадення була не на замку, бо чоловік планував її почистити. Тому залишив рушниці на дивані, у вітальній кімнаті.

За фактом крадіжки відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка).

УМВС України в Закарпатській області ще раз нагадує власникам зброї правила її зберігання та перенесення: мисливська вогнепальна (газова) зброя повинна зберігатися по місцю постійного проживання в металевому сейфі (ящику) спеціально виготовленому для зберігання зброї, що закривається внутрішнім замком. Сейф (ящик ) для зберігання зброї повинен бути прикріплений до підлоги або стінки. При цьому зброя має бути в розрядженому стані. Ключі від сейфа зберігаються особисто у власника зброї , або в надійному місці, виключаючи доступ до зброї будь-яких сторонніх осіб ( в тому числі близьких родичів). Панове мисливці та власники зброї, суворо дотримуйтесь правил поводження зі зброєю вдома та на полюванні.

Інформація Мукачівського МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Луцьку відбулася ...

КОМЕНТАРІ