На Вінничині рятувальники Жмеринки запросили у гості учнів початкових класів

На Вінничині рятувальники Жмеринки запросили у гості учнів початкових класів

24.09.15 14:53 0 577
23 вересня жмеринські рятувальники провели День відкритих дверей для учнів молодших шкіл міста. Першими потрапити на екскурсію пощастило учням ЗОШ №3.

Діти зосереджено та уважно слухали цікаві розповіді та реальні історії рятувальників про нелегку роботу служби порятунку «101».

Кожен школяр мав змогу відчути себе водієм пожежного автомобіля, приміряти по черзі справжню пожежну каску та уявити себе рятівником. Потрапивши на пункт зв’язку державної пожежної частини та ставши свідком реальної роботи радіотелефоніста, дівчатка замислились про важливість даної професії, про що свідчили безліч запитань про те, де цьому навчитись?

Схвильовані школярі подякували рятувальникам за цікаву та повчальну екскурсію та пообіцяли розповісти всім знайомим про тяжку, небезпечну, але водночас таку благородну і цікаву професію рятувальника.

Кожного разу відкриваючи двері пожежної частини для дітей початкових класів, працівники служби порятунку з великим задоволенням зустрічають схвильованих та радісних малюків. Адже майже для кожної дитини, побачити справжню пожежну частину з середини це подарунок.

Вчителі кажуть, що подібні візити до ДСНС не даремні, бо більшість дітей були приємно вражені побаченим та почутим, адже вже твердо заявили: «Я буду пожежником !».

ГУ ДСНС у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернополі триває ...
Наступна новина: Водія-втікача,який насмерть ...

КОМЕНТАРІ