На Вінничині рятувальники відчинили двері квартири,в якій була залишена дитина

На Вінничині рятувальники відчинили двері квартири,в якій була залишена дитина

24.09.15 08:39 0 531
22 вересня о 10:03 вінницьким рятувальникам надійшло повідомлення про те, що власниця однієї з квартир багатоповерхівки по вул.Скалецького не може самостійно відкрити вхідні двері.

На місце виклику одразу було направлено черговий караул державної пожежно-рятувальної частини №1. По прибуттю рятувальники встановили, що 28-річна власниця помешкання не може потрапити до квартири через те, що зсередини вхідні двері зачинила її 3-річна дитина.

В присутності правоохоронців бійці ДСНС провели аварійно-рятувальні роботи по відкриванню дверей за допомогою шанцевого інструменту.

ГУ ДСНС у Вінницькій області в черговий раз нагадує та застерігає батьків малолітніх дітей про те, що залишати малечу на самоті є дуже небезпечно! Адже залишені без нагляду дорослих діти, можуть вигадати небезпечні ігри з вогнем, самостійно вмикати електричні, газові прилади, а також наближатися до відчинених вікон та балконів.

Рятувальники звертається до всіх батьків з проханням бути уважними! Дбайте про безпеку власних дітей! Бережіть від лиха найвищу цінність, яка дарована людині – це життя!

ГУ ДСНС у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі у ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ