Вінничина: профорієнтаційний форум «Сходинка в омріяну професію» (+фото)

Вінничина: профорієнтаційний форум «Сходинка в омріяну професію» (+фото)

24.09.15 09:54 0 559
У місті Ладижин відбувся профорієнтаційний форум «Сходинки в омріяну професію» для випускників шкіл міста. Захід проходив за сприяння Ладижинського міського центру зайнятості, центру соціальних служб для сім'ї дітей та молоді, відділу у справах сім'ї і молоді, та за участю відділу освіти Ладижинскої міської ради.

Захід спрямований на професійну орієнтацію випускників шкіл міста з отримання ними професій та спеціальностей, які користуються попитом на регіональному ринку праці.

На форум запросили представників навчальних закладів I-IV рівнів акредитації міст: Вінниці, Умані, Одеси, Гайсина, Тульчина, Немирова. Загалом свою участь у форумі зареєстрували представники 16-ти навчальних закладів, які мали змогу у доступній формі зорієнтувати молодь на вибір того чи іншого фаху, довести його значимість та переваги для випускника. Спілкуючись з представниками ВИШів, майбутні абітурієнти змогли більш детально дізнатись про особливості вступу та навчання в тому чи іншому закладі, оцінити переваги соціальної сфери, організацію дозвілля та матеріальної бази кожного з них.

Участь в профорієнтаційному заході взяли 320 осіб, з них - 306 випускники 9-11 класів чотирьох загальноосвітніх шкіл міста та їх батьки.

Форум «Сходинка в омріяну професію» надав змогу випускникам зорієнтуватись у світі професій, оцінити правильність зробленого вибору, з умовою майбутніх перспектив працевлаштування. а може і вчасно застерегти молоду особу від хибного кроку.







Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ