На Вінниччині вшанували колишніх учасників підпільно-партизанського руху (+фото)

На Вінниччині вшанували колишніх учасників підпільно-партизанського руху (+фото)

24.09.15 09:16 0 532
22 вересня в усіх населених пунктах області відзначили День партизанської слави України, ушанувавши партизан-підпільників.

Нині в області проживає близько 80 партизан, які брали активну участь у визволенні держави в роки Другої Світової війни. Відповідно до розпорядження голови облдержадміністрації цього дня привітали 25 колишніх партизан, вручивши почесні грамоти та грошові винагороди від імені обласної державної адміністрації та обласної ради .

Завітали у гості до вінничан-підпільників Миколи Кондратюка, Сергія Краснощокова та Василя Свириди цього ж дня і директор Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації Світлана Василюк та її заступник Володимир Лазаренко.

Вітаючи ветеранів зі святом, директор Департаменту подякувала за мужність, героїзм та витримку, проявлені під час Другої світової війни та наголосила на тому, що коли Україна знаходиться в стані війни, по-особливому відносяться до неоціненого вкладу партизан-підпільників в перемогу наших земляків.

Від імені голови облдержадміністрації вона побажала ветеранам міцного здоров'я, довгого та щасливого життя, вручивши Почесні грамоти, грошові винагороди, квіти.







Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: Закон про нові ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ