Чи готові міста Житомирщини до зими?

Чи готові міста Житомирщини до зими?

24.09.15 16:14 0 538
22 вересня, керівництво Бердичева, Коростеня, Новоград-Волинського та Житомира доповідали в облдержадміністрації про стан готовності міст до осінньо-зимового періоду.

У Бердичеві всі котельні готові до опалювального сезону, проводяться ремонти теплотрас. 1 котельню було переведено на альтернативні види палива.

На державну програму енергозбереження передбачено 100 тис. грн, проте діятиме вона поки що тільки для ОСББ.

У Бердичеві одна з найкращих ситуацій із запасом піщано-сольової суміші – близько 5 тис. тонн. Також місто повністю забезпечене паливно-мастильними матеріалами.

На в місті вже 6760 домогосподарствам призначено житлові субсидії. До процесу оформлення залучено 10 осіб із центру зайнятості.

Перший заступник голови облдержадміністрації Геннадій Дмитренко дав доручення бердичівському міському голові розробити проектно-кошторисну документацію на майбутню заміну котелень.

У Коростені житловий фонд готовий до зими на 94 %, за тиждень буде 100 %. Всі котельні реконструйовані та готові до опалювального сезону.

З нового року у місті планується запустити теплоелектроцентраль, за рахунок чого буде замінено 3 котельні.

На осінньо-зимовий період буде заготовлено близько 3 тис. тонн піщано-сольової суміші, паливно-мастильними матеріалами Коростень забезпечений.

На програму енергоефективності планується 300-400 тис. грн, до того ж скористатися нею можуть усі бажаючі.

У Новоград-Волинському 280 будинків з 320 готові до осінньо-зимового періоду, повна готовність очікується до кінця місяця. Заборгованості за енергоносії немає.

З початку року у місцевому бюджеті було закладено 6 млн 700 тис. грн на дорожнє господарство, робота з ремонту доріг триває.

На програму з енергоефективності передбачено 500 тис. грн.

У Новоград-Волинському вже призначено 6760 житлових судсидій.

Місто Житомир у загальному на 98 % готовий до опалювального сезону, проблемними залишаються лише окремі об'єкти.

Нещодавно була прийнята програма енергозбереження, ресурс якої для Житомира склав 2 млн грн.

На дорожнє господарство було закладено 26,6 млн грн, з яких уже освоєно 18,2 млн грн, роботи з ремонту доріг продовжуються.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: Міське ...
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ