В Житомирській області рятувальники не залишають поза увагою сільську місцевість

В Житомирській області рятувальники не залишають поза увагою сільську місцевість

24.09.15 17:33 0 624
З метою вжиття додаткових профілактичних заходів щодо запобігання виникненню пожеж, загибелі та травмування людей на них, рятувальники Житомирщини продовжують комплексні відпрацювання житлового сектору населених пунктів, що розташовані на території області.

Так, 21 вересня надзвичайники Ружинського району спільно з представниками депутатського корпусу, районної газети, міліції, територіального центру по обслуговуванню одиноких непрацездатних громадян та охорони здоров’я провели комплексне пожежно-профілактичне відпрацювання Плосківської сільської ради.

Особлива увага під час відпрацювання приділялася роз’яснювальній роботі з одинокими та літніми громадянами, неблагонадійним родинам, члени яких зловживають алкоголем. Адже, як свідчить статистика від вогню найбільше страждають громадяни, які відносяться до підвищеної групи ризику. З’ясувалося, що у даної категорії населення питання забезпечення пожежної безпеки помешкань стоять далеко не на першому місті. З кожним із них рейдовики провели профілактичні бесіди та вручали інформаційні листівки із правилами безпечної поведінки під час перебування у побуті та на вулиці.

Співробітники ДСНС зазначають, що подібні заходи проводяться регулярно та є діючим методом навчання населення культурі безпечної життєдіяльності.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: ФК «Тернопіль» просить ...

КОМЕНТАРІ