В Житомирській області рятувальники продовжують нагадувати дітям правила безпеки життєдіяльності

В Житомирській області рятувальники продовжують нагадувати дітям правила безпеки життєдіяльності

24.09.15 18:50 0 576
З метою навчання підростаючого покоління основам безпеки життєдіяльності, правильним діям в умовах небезпеки, 22 вересня на території Любарської спеціальної школи-інтернат фахівці ДСНС провели громадську акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти».

Діти разом із рятувальниками згадували правила безпечної поведінки, вивчали причини виникнення надзвичайних подій та ситуацій та знайомилися із професією вогнеборців. До заходу також долучились працівники відділу освіти та Любарської селищної ради. Щоб навчання проходило цікавіше, кожна тема супроводжувалась вікторинами та конкурсами, переможці яких були нагороджені сувенірною продукцією.

Діти та дорослі взяли участь у гасінні умовної пожежі вогнегасниками різних типів. Школярі мали змогу відчути себе справжніми рятувальниками під час евакуації потерпілих із приміщення навчального корпусу. Допомогти майбутнім співробітникам ДСНС прийшли працівники Любарської екстреної медичної допомоги.

Також рятувальники ознайомили допитливу малечу з аварійно-рятувальною технікою. Вогнеборці розповіли дітворі при яких надзвичайних подіях використовують її, дозволили глядачам одягнути будь-який костюм та посидіти за кермом пожежного автомобіля.

Цього ж дня, подібна акція відбулась на території Овруцької ЗОШ №3. Окрім усього вище перерахованого, працівники районного відділу ДСНС провели навчальну евакуацію учнів та персоналу школи до сховища за сигналом «Повітряна тривога».

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ