Івано-Франківщина: в Управлінні ДСНС в області працювала водолазна кваліфікаційна комісія

Івано-Франківщина: в Управлінні ДСНС в області працювала водолазна кваліфікаційна комісія

24.09.15 11:11 0 532
В Управлінні ДСНС в Івано-Франківській області приймала екзамени у водолазних підрозділів водолазна кваліфікаційна комісія під головуванням начальника водолазної служби аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС в області Миколи Галька. Свої знання та вміння рятувати людей, здійснювати пошукові та інші роботи під водою демонстрували водолази із Закарпатської та Тернопільської областей.

Цьогоріч це останнє засідання комісії, адже у зону її відповідальності входить 8 областей Західної України.

В ході теоретичної частини водо­лази відповідали на тести, що скла­да­лися з тридцяти питань, які стосувалися всіх аспектів во­долазних робіт – від охорони праці до характеристики засобів та оснащення. Пра­ктична частина складалася з виконання водолазних робіт під водою по групах, які відповідно оцінювалися членами водолазної кваліфікаційної комісії і фа­ктично під­су­мовували практичний досвід роботи водолазів. За результатами ро­боти водолази підтвердили відпові­д­ний кваліфікаційний клас та групу спеціалізації.

Підбиваючи підсумки засідання водолазної кваліфікаційної комісії, начальник водолазної служби аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС в області Микола Галько, зокре­ма підкреслив, що постійне вдоско­на­­лення майстерності та під­ви­­щення кваліфікації є важливими чинниками роботи водолазно-ряту­ва­­­льних підрозділів Державної слу­ж­­би України з надзвичайних ситуацій.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ