О.Соколов ознайомився із набором до нової поліції м.Чернігова

О.Соколов ознайомився із набором до нової поліції м.Чернігова

24.09.15 14:35 0 532
Чернігівський міський голова Олександр Соколов відвідав пункт прийому анкет у підрозділ патрульної поліції м. Чернігова (пр. Миру 43) та спілкувався із співробітниками пункту і претендентами до нової поліції.

За словами консультантів, більшу частину анкет чернігівці подають в електронному вигляді, однак кожного дня за консультаціями звертаються до 100 осіб. Найчастіше цікавляться розміром заробітної плати, графіком роботи, чи є преференції за наявності вищої освіти, служби в армії, участі в антитерористичній операції.

Як пояснив начальник Чернігівського міського відділу міліції Антон Шевцов, конкурс до нової поліції є дуже серйозним. У Чернігові уже на одне місце претендують 17 кандидатів, хоча термін прийому анкет завершується 5 жовтня. Серед поданих заяв 7,7% - від працівників міліції. "Ви вважаємо, що нинішні правоохоронці, які продемонструють належний рівень підготовки і пройдуть відбір, теж будуть служити в поліції. У Чернігові є чесні та досвідчені правоохоронці, які готові продовжити службу", - сказав він.

Міський голова підкреслив, що безпека Чернігова – один із ключових чинників оцінки якості життя у місті. "Приємно, що так багато молодих людей прагнуть відповідати за безпеку у місті, і не тільки прагнуть змін, а готові їх втілювати. Я вірю, що у Чернігові будуть найкращі поліцейські в Україні", - наголосив О.Соколов.

За інформацією міліції, станом на 23 вересня до підрозділу поліції м. Чернігова подано 3474 анкет (67,8% надійшли он-лайн), з них 2366 – від чоловіків, 1108 – від жінок. Мешканці Чернігова подали 2266 анкет.

Ірина Синельник
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Відбулося відкриття 17-ї ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ