У Хмельницькій області народним месникам присвячується

У Хмельницькій області народним месникам присвячується

24.09.15 08:10 0 590
Друга світова війна змінила життя мільйонів людей. Вона стала нелегким випробуванням не тільки для військових, а й для тих, хто у тилу ворога, часом навіть без зброї, боровся з нацизмом. Цим людям міцної волі та сильного духу присвячено День партизанської слави “Велич народного подвигу”, який пройшов у Хмельницькій обласній бібліотеці для дітей імені Т.Г. Шевченка.

Наймолодші читачі під час історико-патріотичної години “Партизани і підпільники Хмельниччини: історія, гордість, слава” дізналися про загони народних месників та учасників Проскурівського підпілля М.Храновського, М.Трембовецьку, Ю.Нетягу, які у часи війни боролися з ворогом на території області.

Інформ-тайм “Хмельниччина – край партизанський” познайомив дітей з життям нашого міста і області у період окупації, героїчною боротьбою наших земляків з фашистськими загарбниками. Читачі були вражені подвигами маленьких героїв тієї великої війни, майже їх ровесників, які відчайдушно захищали рідну землю. Дітей зворушили розповіді про Валю Котика, Аню Сошенську, Віталія Кмитюка та інших, які нарівні з дорослими партизанами боролися з ворогами.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Закарпаття: обережно! ...

КОМЕНТАРІ