Хмельницька область: за добу рятувальники ліквідували 3 пожежі в допоміжних будівлях житлового сектору

Хмельницька область: за добу рятувальники ліквідували 3 пожежі в допоміжних будівлях житлового сектору

24.09.15 17:06 0 579
22 вересня о 20:45 на пункт зв’язку 28-го державного пожежно-рятувального поста смт. Вовковинці надійшло повідомлення про пожежу в сіннику, що виникла у с. Гришки Деражнянського району.

Негайно до місця виклику прибули рятувальники Державної служби з надзвичайних ситуацій Деражнянського району, які пожежу площею 90 кв. м локалізували о 21:08, ліквідували о 21:12. Завдяки оперативним та злагодженим діям вогнеборців було врятовано від знищення вогнем розташований поруч житловий будинок.

Внаслідок пожежі знищено будівлю сінника.

Ймовірна причина пожежі – необережність під час паління.

Того ж дня о 21:56 до рятувальників Віньковецького району надійшло повідомлення про пожежу в сушарці в с. Нетеченці на вул. Молодіжній.

Вогнеборці 27-го державного пожежно-рятувального поста, пожежу 20 кв. м локалізували о 22:16, ліквідували о 22:24. Завдяки оперативним та злагодженим діям рятувальники запобігли розповсюдженню вогню на розташований поруч житловий будинок.

Ймовірна причина пожежі – необережне поводження з вогнем.

Вже 23 вересня о 00:42 на пункт зв’язку 21-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Шепетівка надійшло повідомлення про пожежу в господарському хліві в с. Пліщин.

Черговий караул пожежно-рятувального підрозділу оперативно прибув до місця виклику та пожежу на площі 50 кв. м локалізував о 00:58 та ліквідував о 01:04. Завдяки оперативним та злагодженим діям вогнеборці врятували з палаючого хліва корову, а також запобігли розповсюдження вогню на розташовану поруч добудову де зберігалися дрова.

Ймовірна причина пожежі – необережне поводження з вогнем.

Нещасних випадків на пожежах не було.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: На Вінничині рятувальники ...

КОМЕНТАРІ