На Львівщині правоохоронці виявили спалений автомобіль,зниклого киянина розшукують

На Львівщині правоохоронці виявили спалений автомобіль,зниклого киянина розшукують

24.09.15 12:42 0 565
Спалений автомобіль БМВ, що належить 49-річному фінансисту, безвісно зниклому 18 вересня у Львівській області, правоохоронці виявили поблизу села Раківець у Пустомитівському районі.

У Сихівський райвідділ міліції, 20 вересня близько 15.00, звернувся 29-річний киянин, котрий повідомив про зникнення 49-річного чоловіка, директора однієї зі столичних фінансових установ. За словами заявника, його керівник від 18 вересня не виходить на зв'язок та місцезнаходження його невідоме.

За цим фактом було відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України з кваліфікацією «безвісти зниклий». Правоохоронці організували комплекс оперативно-розшукових заходів з метою встановлення місцезнаходження фінансиста.

Неподалік села Раківець у Пустомитівському районі Львівської області правоохоронці виявили спалений автомобіль БМВ, що належить зниклому.

Триває слідство, працівники міліції встановлюють обставини зникнення чоловіка та вживають усіх заходів для встановлення його місцезнаходження.

Прес-служба ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ