В Луцьку добро починається змалку

В Луцьку добро починається змалку

24.09.15 08:10 0 545
У дошкільному навчальному закладі № 35 «Віночок» відбувся уже другий осінній благодійний ярмарок. Активну участь у ньому взяли працівники ДНЗ, діти та родини вихованців. Мета заходу — збір коштів на лікування та реабілітації бійців АТО у військовому госпіталі м. Луцька.

Завідувач садочка Віра Біжук щиро подякувала всім, хто активно приєднався до цієї благородної справи.

Під час акції проведено флешмоб «Мир Україні». Малята у яскравих вишиванках утворили слово «мир», а дорослі — мапу України.

Традиційно на ярмарку продавалися щедрі дари садів, полів, лісів та пасіки. Справжніми шедеврами були кондитерські вироби, вироби декоративно-прикладного мистецтва, осінні композиції, виготовлені працівниками закладу та батьками.

Продавці та покупці були активними й дуже швидко майже весь товар був розпроданий. Зібрано більше шести тисяч гривень, які допоможуть у лікуванні та реабілітації героїв-захисників.

Учасники акції були переконані, що такі заходи сприяють вихованню у дітей почуття патріотизму, чуйності, доброти, співчуття, любові та пошани до традицій, звичаїв українського народу та своєї Батьківщини.

Управління освіти Луцької міської ради

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Закарпаття: обережно! ...

КОМЕНТАРІ