На Закарпатті правоохоронці затримали 5 сирійців

На Закарпатті правоохоронці затримали 5 сирійців

24.09.15 15:19 0 576
Зупинивши рейсовий автобус марки «Еталон» на посту міліції в с. Сойми Міжгірського району, інспектори ДАІ виявили в салоні 5 громадян республіки Сирія.

22 вересня, на посту міліції в с. Сойми Міжгірського району, під час несення служби інспекторами ДАІ спільно із працівниками Хустського МВ та працівниками взводу прикордонної служби «Велятино» був зупинений рейсовий автобус «Львів-Тячів». У салоні авто було виявлено 5 осіб. Як пізніше з'ясувалося, дані особи - громадяни Республіки Сирії. Троє з них мали документи на дозвіл перебування в Україні, у двох інших таких документів не було.

Для перевірки законності перетину Державного кордону України, вказаних іноземців передано в Мукачівський прикордонний загін.

Загальноєвропейська проблема нелегальної міграції доходить і до нашого краю, - розповідає в.о. начальника відділу боротьби зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми УМВС України в Закарпатській області, підполковник міліції Віктор Сніцаренко.

ВІДЕО

«Наразі нелегальні мігранти проникають на терени нашої області вже і громадським транспортом, автомобільними таксі та іншими шляхами. Для боротьби із цим у нас проводиться операція «Кордон». На всіх в'їзних автошляхах в Закарпатську область, на стаціонарних постах міліції сумісно несуть службу державна прикордонна служба України. Вході такої операції вчора, в Міжгірському районі села Сойми був затриманий рейсовий автобус, в якому були виявлені 5 громадян Сирії, троє з яких мали право перебування на території України, двоє мали при собі лише фотокопії своїх документів, що є недопустимим. В розрізі цього вони були затримані і доставлені в Мукачівський прикордонний загін. Громадян нашого краю просимо повідомляти правоохоронні органи про всі випадки перебування або виявлення всіх підозрілих осіб, які можуть бути причетні до даної проблематики», - наголошує Віктор Сніцаренко.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі потрібно ...
Наступна новина: На Хмельниччині в обласній ...

КОМЕНТАРІ