Закарпаття: за добу на Тячівщині горіло двічі

Закарпаття: за добу на Тячівщині горіло двічі

24.09.15 15:49 0 491
Минулої доби на території Закарпаття зафіксовано п’ять пожеж, з яких дві – на Тячівщині.

Перше повідомлення надійшло в оперативно-рятувальну службу області 22 вересня об 10:09. Осередком загорання став житловий будинок, що на вулиці Дубрівка в селі Бедевля Тячівського району.

На виклик поспішили вогнеборці місцевої пожежної команди смт Тересва та 8-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Тячів. На місці події з’ясувалося, що, ймовірніше за все, осередком загорання став холодильник. На той момент, коли він почав горіти в кімнаті, вдома була дружина господаря. Пильні сусіди також помітили дим з кімнати будинку й кинулися на допомогу. Поки одні разом з господинею приборкували вогонь, інші телефонували на «101». І пожежа таки була погашена місцевим населення до прибуття професійних підрозділів.

Наслідком стихії стали знищені холодильник, частина стіни (3 кв. м) та перекриття (4 кв. м) кімнати. Також пошкоджені стіни, перекриття та наявне там майно.

Наступне повідомлення про загорання на Тячівщині надійшло в оперативно-рятувальну службу Закарпаття об 20:48. Цього разу повідомляли про пожежу в селі Красна: на приватному обійсті, що на вулиці Миру, горіла літня кухня.

Приборкували стихію професіонали державних пожежно-рятувальних постів селищ міського типу Дубове та Усть-Чорна. Об 21:43 її було локалізовано, а ще через 16 хвилин повністю ліквідовано. У результаті пожежі згоріла частина перекриття (15 кв. м) та крівлі (10 кв. м) та домашнє майно. Вогнеборці таки зуміли врятувати від повного знищення будівлю літньої кухні.

В обидвох випадках збитки від пожеж та причини їх виникнення з’ясовуються.

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області ...
Наступна новина: На Волині в ДТП загинули ...

КОМЕНТАРІ