Закарпаття: на Рахівщині правоохоронці вилучили марихуану

Закарпаття: на Рахівщині правоохоронці вилучили марихуану

24.09.15 13:12 0 542
Працівники міліції, в ході проведення оперативно-розшукових заходів, виявили наркотик у 23-річного рахівчанина.

Володіючи оперативною інформацією, працівники міліції зупинили для перевірки громадянина, який неодноразово притягувався до відповідальності за злочини у сфері незаконного обігу наркотиків. Під час зовнішнього огляду, в кишені куртки було виявлено поліетиленовий пакет з чотирма паперовими згортками. В даних пакунках знаходилася суха подрібнена речовина, явно схожа на небезпечний наркотик – марихуану.

- За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.309 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту), - повідомив начальник Рахівського райвідділу міліції Михайло Палкуш. – Дане правопорушення передбачає покарання у вигляді штрафу від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправних робіт на строк до двох років, або арешту на строк до шести місяців.

Вилучену речовину направлено на дослідження в Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при УМВС. Ведеться слідство.

Інформація Рахівського РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ