Чернівці: Міське господарство до зими підготують вчасно

Чернівці: Міське господарство до зими підготують вчасно

24.09.15 16:09 0 672
Департамент житлово-комунального господарства і районні у місті ради повинні забезпечити належне функціонування об'єктів житлово-комунального господарства Чернівців в період проходження опалювального сезону 2015-2016 років. Таке рішення на черговому засіданні прийняв виконавчий комітет міської ради.

Також департамент і виконавчі комітети районних рад мають вжити заходів щодо завершення проведення гідравлічних випробувань систем центрального опалення міським комунальним підприємством «Чернівцітеплокомуненерго» та балансоутримувачами будинків з оформленням актів готовності будинків до прийому теплоносія. Вони мають забезпечити обстеження стану димовентиляційних каналів у житлових будинках та приведення їх відповідно до вимог Правил безпеки систем газопостачання, з оформленням відповідних актів. Один примірник актів надаватиметься ПАТ «Чернівцігаз». Особливу увагу буде звернено на житлові будинки, в яких планується виконати роботи з ущільнення димових та вентиляційних каналів.

Департамент житлово-комунального господарства і виконавчі комітети районних рад повинні забезпечити погашення заборгованості за спожиту теплову енергію, холодну воду та водовідведення ОСББ, ЖБК, ЖБТ. Окрім того, вони мають повністю виконати заходи з енергозбереження.

Згідно із рішенням, структурні підрозділи міської ради забезпечать належну роботу підпорядкованих установ в умовах проходження опалювального сезону 2015-2016 років. Підприємства, які утримують житлові будинки, МКП «Чернівцітеплокомуненерго», КП «Чернівціводоканал», КП «АДС 0-80» завершать створення резервного запасу матеріалів для аварійно-відновлювальних робіт до 15 листопада поточного року.

КП «Чернівціводоканал» повинен вжити заходів щодо завершення робіт з ремонту аварійних водопровідних і каналізаційних мереж, засувок водопровідних мереж, продовжити відновлення покриття проїжджих частин доріг і тротуарів після виконання ремонтних робіт. Землерийну техніку мають підготувати до експлуатації в зимовий період до 01.11.2015 р.

МКП «Чернівцітеплокомуненерго» до початку опалювального сезону 2015-2016 року повинен вжити заходів щодо укладення угод на постачання природного газу, авершити капітальний ремонт котлів на котельнях «Південна-1» (проспект Незалежності, 127-А), «Максимовича» ( вул. Є.Максимовича, 19-А), спільно з КП «Чернівціводоканал» поновити перевірку магістральних мережі, які прокладені в лотках, на предмет відсутності в них води. Буде проведено енергоаудит у будівлях комунальної власності: закладах освіти, медецини, спорту, культури, комунальних служб.

МіськШЕП забезпечить заготівлю солі для утримання вулично-шляхової мережі в зимовий період.

Департамент ЖКГ до 15.11.2015 р. спільно з управлінням з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради повинен подати пропозиції щодо створення на підприємствах і в організаціях міста аварійних бригад з ліквідації снігових заметів та аварійних ситуацій і підготувати відповідний проект розпорядження Чернівецького міського голови.

Підприємства, які утримують житлові будинки, МКП «Чернівці-теплокомуненерго», КП «Чернівціводоканал» посилять роботу зі споживачами комунальних послуг всіх категорій, включаючи населення, щодо погашення ними заборгованості та своєчасної сплати поточних платежів. Про результати роботи з боржниками вони щотижня доповідатимуть в департаменті ЖКГ, на нараді з керівниками комунальних підприємств з питань забезпечення населення міста послугами.

Фінансове управління міської ради та районні у місті ради забезпечать фінансування першочергових заходів, пов'язаних з підготовкою до зими, в межах коштів, передбачених міським та районними в місті бюджетами на 2015 рік.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ