рятувальники провели інформаційне заняття для студентів Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича

рятувальники провели інформаційне заняття для студентів Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича

24.09.15 12:55 0 528
Для проведення просвітницької роботи щодо важливості повсякденного дотримання правил безпеки працівниками Управління ДСНС України у Чернівецькій області організовуються різноманітні зустрічі, під час яких здійснюється роз’яснювальна робота з краянами. Так, з нагоди початку нового навчального року, 23 вересня рятувальники провели лекцію з правил безпеки для студентів філологічного факультету Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича. Захід пройшов на Кафедрі безпеки життєдіяльності даного навчального закладу. Темою зустрічі було «Готовність населення до дій у разі виникнення надзвичайної ситуації. Запобігання виникнення пожеж у житловому секторі та загибелі на них людей».

На початку лекції рятувальники ознайомили всіх студентів з особливостями надзвичайних ситуацій та їхніми відмінностями. Також студентам розповіли як діяти у разі їхнього виникнення та яких правил безпеки потрібно при цьому дотримуватися. Окрім цього, присутнім розповіли і про ситуацію з пожежами в Чернівецькій області. «Основна причина їх виникнення – людська безпечність, думка про те, що лихо може статися з кимось іншими, але не зі мною. Проте біда не вибирає, а може торкнутися кожного, хто легковажно ставиться до власної безпеки» – звернулися рятувальники до студентів. Тому працівники Управління детально розповіли про правила безпеки, дотримання яких дозволить не допустити виникнення пожежі. Окрему увагу рятувальники звернули на важливості дотримання правил безпеки під час опалювального сезону, який скоро настане. При цьому рятувальники сказали, що бажання обігріти власну домівку є цілком природнім і зрозумілим, однак не можна забувати і про правила безпеки, адже це може призвести до пожежі.

«Рятувальники організували проведення не лише пізнавальної, а й цікавої лекції. Така співпраця триватиме і надалі, адже завдяки такій роботі можна запобігти виникненню нещасних випадків» – підбила підсумки проведеної лекції завідувач Кафедри безпеки життєдіяльності ЧНУ ім. Юрія Федьковича Ірина Куковська

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ