На Вінничині внаслідок зіткнення легковика з маршрутним мікроавтобусом постраждало двоє людей

На Вінничині внаслідок зіткнення легковика з маршрутним мікроавтобусом постраждало двоє людей

25.09.15 14:31 0 515
Близько 13 год 30 хв на в'їзді в село Селище Тиврівського району сталася дорожньо-транспортна пригода за участю мікроавтобуса «Мерседес Спринтер», який рухався по маршруту «Вінниця-Гнівань» та автомобіля «ВАЗ-2108».

За інформацією начальника відділу слідчого управління УМВС Олександра Тютюника, легковий автомобіль, який рухався в напрямку м. Вінниці, на повороті виїхав на зустрічну смугу руху та зіткнувся з мікроавтобусом.

В результаті дорожньо-транспортної пригоди найбільше постраждав 42-річний водій «ВАЗ-2108», якого з тяжкими тілесними ушкодженнями доставлено до Тиврівської районної лікарні. Також з травмами госпіталізовано 34-річного пасажира легковика.

В мікроавтобусі перебувало 18 пасажирів, ніхто з них не постраждав. Згодом у м. Вінниці за медичною допомогою звернулася одна з пасажирів.

За даним фактjv слідчим управлінням УМВС відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами), за що передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Міліція з'ясовує причини дорожньо-транспортної пригоди. Призначено ряд експертиз, в тому числі, водіїв перевіряють на стан алкогольного чи наркотичного сп'яніння.

Прес-служба УМВС України

у Вінницькій області

за матеріалами СПР УДАІ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Буковинські міліціонери ...

КОМЕНТАРІ