На першому сільськогосподарському ярмарку у Вінниці буде представлено майже 200 тонн продукції (+фото)

На першому сільськогосподарському ярмарку у Вінниці буде представлено майже 200 тонн продукції (+фото)

25.09.15 09:28 0 691
Уже цієї суботи в обласному центрі відбудеться перший цьогорічний сільськогосподарський ярмарок .

Власну продукцію тут реалізовуватимуть 180 суб'єктів підприємницької діяльності з усіх районів Вінниччини.

До участі в ярмарках залучаються безпосередньо товаровиробники, сільськогосподарські підприємства та приватні землевласники, які реалізують продукцію за власними цінами, що на 10-15 % нижче, ніж в стаціонарних закладах торгівлі і на ринках краю.

Так званий «червоний базар» цього року проходитиме на площі біля ТЦ «ШОК». в рамках виїзного засідання організаційного комітету щодо підготовки та проведення ярмарків заступник голови облдержадміністрації Андрій Гижко особисто перевірив готовність території приймати учасників заходу та дотримання належних умов безпеки.

«Населенню буде запропоновано широкий асортимент м'ясних та ковбасних виробів, курей, яєць, олії, молокопродуктів, хлібобулочних, макаронних виробів, борошна, крупи, плодоовочевих консервів, овочів та фруктів, тощо. Всього на ярмарок 26 вересня планується вивезти товарів на загальну суму майже 2,3 млн. грн» - повідомив Андрій Гижко.

До речі, цьогорічні сільськогосподарські ярмарки в обласному центрі будуть працювати щосуботи до 1 листопада з 8.00 до 15.00 год. Більше того, ярмарки будуть проведені не лише в м. Вінниці, а й в усіх районних центрах та великих населених пунктах.

























Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ