На базі Вінницького Національного технічного університету розпочався ювілейний V Всеукраїнський з’їзд екологів з міжнародною участю (+фото)

На базі Вінницького Національного технічного університету розпочався ювілейний V Всеукраїнський з’їзд екологів з міжнародною участю (+фото)

25.09.15 12:19 0 540
На базі Вінницького Національного технічного університету стартував дводенний уже п'ятий Всеукраїнський з'їзд екологів з міжнародною участю.

Аби взяти участь у цьому масштабному дійстві, до Вінниці приїхали учені, фахівці-екологи, експерти не лише з усіх куточків України, а й з — Німеччини, Великої Британії, Швейцарії, Грузії, Канади та Білорусі.

Протягом двох днів робота учасників уже традиційного для Вінниччини зібрання буде направлена на пошук спільних підходів та шляхів вирішення екологічних проблем України. Тут відбуватиметься обмін ідеями та досвідом, обговорення тенденцій і перспектив розвитку даної галузі науки, встановлення плідних взаємовигідних контактів, заохочення талановитої студентської молоді і аспірантів до наукового пошуку в екологічних дослідженнях.

Матеріали виголошені на з'їзді та рекомендовані науково-програмним комітетом уже опубліковані у збірнику доповідей, а також згодом будуть видрукувані спеціальними випусками журналів «Вісник Вінницького політехнічного інституту» (внесений до міжнародної наукометричної бази РІНЦ),

«Оптоелектронні інформаційно-енергетичні технології», «Інформаційні технології та комп'ютерна інженерія», включених до переліку ВАК України.

До речі, крім плідної співпраці щодо стратегії виживання людства, учасники з'їзду матимуть насичену культурну програму — екскурсії по визначним місцям обласного центру.

























Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Хмельницькій області ...
Наступна новина: У Житомирі правоохоронці ...

КОМЕНТАРІ