На Закарпатті вилучили приховані цигарки на понад мільйон гривень

На Закарпатті вилучили приховані цигарки на понад мільйон гривень

25.09.15 09:17 0 538
Цигарки, загальна вартість яких сягає понад мільйон гривень, завезли в Рахівський район, ховаючи у вантажівці під лісоматеріалами.

близько третьої години ночі, в селищі Ясіня Рахівського району, працівники відділу внутрішньої безпеки УМВС України в Закарпатській області виявили чималу партію цигарок.

Водій заїхав з Івано-Франківської області, об'їхавши блокпост лісовими дорогами. Правоохоронці, володіючи оперативною інформацією, зупинили для перевірки вантажний автомобіль марки "ЗІЛ - 131", в якому, за їх даними, перевозили підакцизний товар. Коли водій, мешканець Тячівського району, відчинив для перевірки автомобіль, працівники міліції спершу побачили дерев'яні дошки, на перевезення яких, документів водій не пред'явив. Під час ретельного огляду, правоохоронці виявили під лісоматеріалами 230 ящиків цигарок з акцизними марками сумнівного походження. Загальна вартість виявлених тютюнових виробів сягає 1 137 400 гривень .

Автомобіль затриманий та поміщений на штраф майданчик, а тютюнові вироби вилучені та будуть направлені на експертизу в НДКЦ при УМВС України в Закарпатській області. За даним фактом правоохоронці проводять ретельну перевірку за ознаками злочину, передбаченого ст.. 199 ККУ «Виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою збуту або збут підроблених грошей, державних цінних паперів чи білетів державної лотереї».

Інформація Рахівського РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Житомирщина: за добу ...

КОМЕНТАРІ