В Закарпатській області малечі про безпеку розповідали рятувальники

В Закарпатській області малечі про безпеку розповідали рятувальники

25.09.15 11:53 0 635
24 вересня до вихованців дошкільного навчального закладу № 4 «Пролісок» завітали рятувальники Хустського міськрайонного відділу та 10-ї державної пожежно-рятувальної частини. Під час візиту працівники ДСНС провели пізнавально-профілактичну лекцію на тему «Правила безпеки знай, у біду не потрапляй!».

Надзвичайники у ігровій формі розповіли дітлахам про правила пожежної безпеки та безпеки життєдіяльності, а також організували для малечі веселі тематичні конкурси й вікторини. Вихованці почули про основні причини виникнення пожеж у побуті, правила поведінки та евакуації з будівлі де виникло загорання та в черговий раз почули за яким номером треба дзвонити, якщо сталась біда.

Окрім того вогнеборці розповіли дітям про пожежні автомобілі, обладнання та спорядження, яке допомагає їм у повсякденній роботі. А щоб отримані знання краще засвоїлись, рятувальники вручили дітям та педагогічному складу листівки попереджувального характеру.

Після теорії бійці ДСНС перейшли до практики. І тут вже на дітлахів чекав справжній захват у вигляді величезного червоно-білого пожежного автомобіля, що заїхав на подвір’я дитячого закладу. Діти мали змогу приміряти рятувальне спорядження та потримати в руках пожежний ствол. Деякі з них навіть виказали бажання у майбутньому стати вогнеборцями та героїчно ліквідовувати пожежі й рятувати людські життя.

Рятувальники вважають, що подібні заходи, що змалечку формують в людини свідоме ставлення до власного здоров’я та життя, є запорукою безпеки суспільства у майбутньому.

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Тернополі програма ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ