Ужгородські міліціонери оперативно розшукали гвалтівника

Ужгородські міліціонери оперативно розшукали гвалтівника

25.09.15 18:42 0 611
Раніше судимий 22-річний, зловмисник застосувавши силу вступив у статеві зносини із 31-річною ужгородкою.

Вчора о 07.30 год. по телефону «102» до Ужгородського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від 31-річної мешканки міста про те, що невідомий чоловік згвалтував її.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група міськвідділу міліції. З'ясувалося, що жінку згвалтували на вулиці, близько 5-ї години ранку, коли вона поверталася додому. Дорогою, познайомилась із своїм кривдником, який запропонував провести її. Раптом добрі наміри незнайомця змінилися... Застосувавши силу, затягнув ужгородку в темний провулок та без її згоди, вступив із нею у статеві зносини.

Вжитими заходами працівників карного розшуку Ужгородського міськвідділу міліції встановлено, що до вчинення кримінального правопорушення причетний 22-річний місцевий житель. Молодий зловмисник вже відбував покарання за скоєння крадіжки.

Слідчим відділом ужгородської міліції відкрито кримінальне провадження за двома статтями Кримінального кодексу України, а саме за ч.1 ст. 152 (Зґвалтування), санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 3 до 5 років. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу відносно правопорушника. Триває досудове розслідування.

Інформація Ужгородського МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: На Вінничині немирівські ...

КОМЕНТАРІ