О.Соколов ініціював збільшення фінансування матеріальної допомоги чернігівцям до 20 млн. грн. у 2015 році

О.Соколов ініціював збільшення фінансування матеріальної допомоги чернігівцям до 20 млн. грн. у 2015 році

25.09.15 11:49 0 556
Чернігівський міський голова Олександр Соколов учора під час засідання виконавчого комітету міської ради ініціював збільшення фінансування Програми надання матеріальної допомоги мешканцям Чернігова на 2014-2018 роки.

Зокрема, О.Соколов наголосив, що у міста є можливості збільшити суму коштів за програмою надання одноразової матеріальної допомоги у 2015 році до 20 млн. грн. Згідно з вимогами Програми, чернігівці пишуть заяву на ім'я міського голови Олександра Соколова та подають її тільки через відділ звернень громадян та соціальних питань міської ради (вул. Шевченка, 9).

"Ми входимо в опалювальний сезон, у частини чернігівців, особливо представників старшого покоління, які отримують мінімальні пенсії та зарплати, є борги з оплати житлово-комунальних послуг, що не дозволяє оформити субсидію, тому місто вирішило підтримати ці категорії громадян", - пояснив О.Соколов.

Керівник міста наголосив, що організація цієї роботи вимагатиме значних зусиль від працівників структурних підрозділів міськради, але все буде зроблено.

Міський голова підкреслив, що рішення виконкому є колективним, ініційоване ним та підтримане усіма присутніми на засіданні членами виконкому. Крім того, зміни до програми має ухвалити сесія міської ради, що пройде у жовтні.

Ірина Синельник
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: В Тернополі програма ...

КОМЕНТАРІ