Чернівці: Олексій Каспрук зустрівся із майбутніми профі туристичної галузі

Чернівці: Олексій Каспрук зустрівся із майбутніми профі туристичної галузі

25.09.15 12:57 0 636
Напередодні Дня туризму в сесійній залі міської міський голова Олексій Каспрук та заступник міського голови Марія Порчук зустрілися із студентами Чернівецького торговельно-економічного інституту Київського національного торговельно-економічного університету, серед яких – майбутні фахівці туристичної галузі: менеджери готельно-курортного сервісу, торгівлі та туризму.

Учасники зустрічі спілкувалися про життєдіяльність міста, співпрацю з міжнародними організаціями, децентралізацію, а також про перспективи розвитку комунальних підприємств і, звісно, туристичної сфери.

«Розвиток туризму – одне із наших пріоритетних завдань, – каже Олексій Каспрук. – Ми проводимо все більше заходів, які привертають увагу як іноземних так і українських туристів. Наразі маємо проблеми із недостатньою кількістю готелів, а особливо з транспортним сполученням: це і стан доріг, і скорочення залізничних рейсів, і відсутність регулярних авіарейсів. Хоча докладено чимало зусиль, щоби чернівецький аеропорт зберіг статус міжнародного. Утім, ми маємо великі перспективи і з оптимізмом дивимося у майбутнє. Міська влада зацікавлена у співпраці з молоддю, нам потрібні свіжі ідеї, завзяття і креатив. Тож будемо запрошувати студентів на практику до міської ради, а також радимо їм набиратися досвіду у громадських організаціях».

На згадку про зустріч і цікаву дискусію студенти зробили численні селфі із міським головою.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівська область: ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ