У Хмельницькій області деражнянські стоматологи разом з бійцями АТО

У Хмельницькій області деражнянські стоматологи разом з бійцями АТО

25.09.15 14:48 0 572
Приватні стоматологи, які працюють в місті Деражня, надаватимуть безкоштовну стоматологічну допомогу військовослужбовцям - учасникам антитерористичної операції Деражнянщини.

Голова райдержадміністрації Олег Веселовський та заступник голови Олег Пилипчук особисто спілкувалися з лікарями, які надаватимуть допомогу бійцям. Як з'ясувалося, дехто з них вже не тільки тут, в Деражні, приймає таких пацієнтів, а й навіть встиг побувати на передовій.

Нещодавно стоматологи Вадим Загородній та Володимир Фурман, у складі висококваліфікованих спеціалістів та патріотів з різних регіонів України, працювали в зоні АТО на борту спеціального автомобіля – мобільний стоматологічний центр «Тризуб».

Метою цього проекту стало поліпшення стоматологічного здоров'я військовослужбовців, які знаходяться на сході країни. А «Тризуб» – це волонтерський пересувний стоматологічний кабінет. Він працює в самому пеклі війни, з прекрасними та талановитими лікарями, які не тільки лікують бійців, а й спілкуються з ними, вселяють силу та віру в Перемогу.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: До Житомира завітав Міністр ...

КОМЕНТАРІ