Команди-учасники міжнародних навчань “Україна-2015” продемонстрували навички реагувати на різного роду надзвичайні ситуації

Команди-учасники міжнародних навчань “Україна-2015” продемонстрували навички реагувати на різного роду надзвичайні ситуації

25.09.15 14:15 0 580
24 вересня, у фінальний день міжнародних навчань з ліквідації надзвичайних ситуацій “Україна-2015”, на території промислового підприємства “Екотрансенерго” (Львівська область) команди-учасники навчань продемонстрували навички реагувати на різного роду надзвичайні ситуації, які можуть виникнути у реальному житті.

Згідно з тактичним задумом, в одному із населених пунктів Львівської області виникла техногенна катастрофа: внаслідок вибуху на промисловому підприємстві відбулося руйнування будівель і споруд, виникли пожежі в будівлях та на прилеглій території, на промисловому хімічному майданчику підприємства сталася аварія з витоком аміаку, під завалами зруйнованої будівлі опинилися люди.

Під час рятувальної операції команди-учасники проводили комплексну розвідку зони надзвичайної ситуації із залученням авіаційних та наземних засобів. Здійснювалися аварійно-рятувальні та інші невідкладні роботи з пошуку людей під завалами, під час яких демонструвалася робота кінологічних підрозділів, медичних бригад і розрахунків Державної служби медицини катастроф, психологів ДСНС.

Крім того, відпрацьовувалися дії піротехнічних підрозділів щодо перевірки місцевості на наявність вибухонебезпечних предметів та проводилася ліквідація умовної пожежі у природних екосистемах.

Прес-служба

ДСНС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: Епідемічна ...
Наступна новина: В Чернігівській області ...

КОМЕНТАРІ