Івано-Франківщина:  в області виникло 6 пожеж

Івано-Франківщина: в області виникло 6 пожеж

25.09.15 16:25 0 562
23 вересня о 18:40 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу господарської споруди в селі Голинь Калуського району. Вогнем знищено покрівлю на площі 5 м.кв, пошкоджено стіни та перекриття господарської будівлі. Врятовано житловий будинок. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 19:54 в місті Калуш по вулиці Січових Стрільців виникла пожежа в підвалі п’ятиповерхового житлового будинку. Внаслідок пожежі знищено дерев’яні стіни кладової та сміття на площі 5 м.кв. Через сильне задимлення рятувальники працювали в апаратах захисту органів дихання. Причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

Майже водночас в селі Беремяни Коломийського району сталося загорання сухої трави та післяжнивних залишків на площі 300 м.кв. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Того ж вечора о 20:37 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу господарського комплексу в селі Пилипи Коломийського району. Вогнем знищено стодолу та покрівлю господарського комплексу, 5 т сіна, господарський інвентар, речі домашнього вжитку, пошкоджено літню кухню. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електропроводки.

Вже о 22:01 вогнеборці ліквідували пожежу дачного будинку в селі Мирне Надвірнянського району. Вогнем знищено перекриття на площі 20 м.кв, господарський інвентар, пошкоджено стіни та речі домашнього вжитку. Врятовано житловий будинок. Попередня причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем не встановленої особи.

З початку цього року на Івано-Франківщині виникло 2315 пожеж, у вогні загинуло 37 людей, з них – двоє дітей.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Тернопіллі психологи ...

КОМЕНТАРІ